Tasty Nilou's

Tasty Nilou's: maart 2013

30 maart 2013

My Vitamin Supplements

Wat heb ik mijn vitamine supplementen gemist! Ik had begin dit jaar last van de griep en daarna buikgriep! En daarvoor was ik nogal laks om de supplementen in te nemen, zonde want een tijdje nam ik ze elke dag in en by god wat werkte dat goed! Mijn huid zag er goed uit, ik maakte daarnaast ook veel groente smoothies en sapjes, maar in combinatie met deze supplementen: my skin never looked better. Ik heb bewust gekozen voor Vitamine C en zink + selenium, deze drie supplementen zijn supergoed voor de huid. Vitamine c zuurvrij is beter voor de acne gevoelige huid, als je normale vitamine c gebruikt daar zit dus ascorbinezuur in en dat kan de huid irriteren met als resultaat puistjes. Nou, ik ga maar weer eens aan de supplementen de komende paar weken.

Gebruik jij ook supplementen zoja, welke en merk je verschil? Altijd interessant om te weten! Mijn moeder zweert erbij dat ik een merk vitamine tablet moet gebruiken zoals die van Centrum, maar voor mij hoeft dat niet ik heb al resultaat gezien met de gewone Etos merk.

Labels: , ,

29 maart 2013

Havermout met geroosterde appels | Breakfast Idea

Wat hou ik toch van oatmeal in het Nederlands havermout. Met deze koude dagen ontbijten met een lekker warm schaaltje havermout hmmmm, zo heerlijk en vullend! En niet te vergeten: superhealthy. Havermout is ontzettend goed voor je haar en ook voor je darmen. Het bevat namelijk vezels en proteine, niet voor niets wordt havermout als powerfood bestempeld. En het is zo ontzettend snel & makkelijk voor te bereiden, zeker als je de havermout kookt met voorgekookt water (v/d waterketel). Ik ben altijd op zoek naar heerlijke toppingsideeen voor op de havermout. En van de week zag ik dit recept voor geroosterde appels, ook dit is super makkelijk voor te bereiden:
  1. appels schillen en  in kwartjes snijden
  2. Vervolgens de appels plaatsen in een bakvorm met bakpapier en mengen met citroensap, suiker/honing en wat boter
  3. De appels laat je bakken voor 20 minuten in de oven op 200 C en voila heerlijke topping niet alleen voor de havermout, maar ook als dessert voor op ijs bijvoorbeeld
Je kunt ook overig fruit in de oven roosteren zoals perzik, peer, mango, etc. In de havermout zelf doe ik een eetlepel honing.

Wat eet jij voor ontbijt? Zou jij havermout proberen?
Uit onderzoek blijkt dat als er in de ochtend goed ontbeten wordt dat je minder 'vreetaanvallen' zal hebben door de dag heen.

Labels: , , ,

27 maart 2013

Weetje: hoe ouder je wordt hoe groter.....

Je neus en oren worden! Toevallig keek ik gisteren naar de film 'First Daughter' met Katie Holmes en daar had ze een soort van feitjeswedstrijd met een jongen die ze leuk vond. En in dat wedstrijd zeiden ze allebei tegelijkertijd: "your nose and ears are growing" waarna Katie zei: "so we are all living Pinocchio's".... Dat vond ik echt amazing! Ik ben daarna gaan googlen en het is waar! Botten die stoppen met groeien, maar onze oren en neuzen hebben te maken met onze huid en zodra er collageenverlies optreedt dan zakt de huid. Dus dan zakt ook je neus en oren, waardoor ze dus groter zijn dan voorheen. Let maar eens op oudere mensen in je omgeving ;-) You will notice it.

Probeer ook van die oorbellen met oorclips te vermijden, die maken je oorlellen nog groter; door het gewicht gaan je oorlellen 'strechen', je bent gewaarschuwd! Een grotere neus en oren kun je niet geheel voorkomen, maar je kunt het wel iets verminderen door:
  1. De zon te vermijden (grote factor van huidsveroudering)gebruik in ieder geval een creme met SPF
  2. Voorkom grote gewichtsverschillen (je weet wel het jo-jo effect)
  3. Februik huidverzorgingsproducten die je op recept kunt krijgen zoals retinol/tretoine (deze genereren meer collageen)
Oe, wat ik nog wilde laten zien is als mensen tegen de 30/40 opeens onwijs gaan afvallen dat er dan EXTRA collageenverlies plaats vindt, kijk maar of je deze Hollywoodster kan herkennen:

Dit is Matthew Fox, de acteur van de serie 'Lost'....
Hij ziet er na zijn 'gewichtsverlies' voor een filmrol ineens 20 jaar ouder uit!
Zo zag hij eruit voorheen:

 Ow noooo, Matthew wat heb je met je zelf gedaan? Je was zo cuuuute met wat meer vlees...
Mensen met overgewicht hebben over het algemeen veel minder rimpels omdat ze veel vet hebben waardoor hun gezicht 'opgevuld' zijn. Let maar eens op de rimpels van dunne mensen en vergelijk het met dikke mensen.

Labels: , ,

25 maart 2013

Hoe ver kun je gaan met beautybehandelingen?

Afgelopen week was de onderstaande foto van Kim Kardashian overal te zien op tv. Nu blijkt dat Kim na haar 'bloedbadje' gezellig verder gaat met de volgende beautybehandeling: namelijk accupuntuur.


Alsof bovenstaande behandeling niet genoeg is:

Het lijkt net alsof celebrities teveel geld hebben en niet weten wat ze met al dat geld aan moeten. En om eerlijk te zijn, ik vind niet dat Kim Kardashian er op vooruit gaat..... Ik ben echt benieuwd hoe ze er over een paar jaar eruit zal zien. Misschien draait ze wel helemaal door en wordt ze the next catwoman:


Labels: ,

22 maart 2013

Kokosslagroom | Vegetarian | Lactosevrij

Chalkboardmag.com
En dan heb ik het over slagroom gemaakt van kokosnootmelk en geen normale slagroom met een kokossmaakje. Hoe maak je slagroom van kokosmelk? 
  1. De melk moet eerst heel goed gekoeld worden in de koelkast. Zodra de melk na een nacht of een dag in de koelkast koud heeft gestaan, maak je de blik open. Vergeten? Dan kun je de kokosmelk in de vriezer laten voor 2 uurtjes.
  2. Als het goed is, heb je een een dikke creme laag, maar daaronder een laagje water. Hierbij is het belangrijk dat je dat laagje water NIET mengt met dikke creme laag anders kun je geen slagroom meer maken. 
  3. De dikke kokoscreme doe je in een beslagkom met suiker of honing en dan met een keukenmixer goed kloppen. Let wel: je kunt kokosslagroom overmixen en dan ben je de stevige luchtige structuur kwijt. Er wordt gesuggereerd om niet langer dan een minuut te kloppen voor de perfecte kokosslagroom.
Hieronder een paar recepten met goede stap voor stap foto's om de kokosslagroom te maken

Whipped Coconut Cream {recipe}


Whipped Coconut Milk


Lemon Olive Oil Layer Cake with Coconut Whipped Cream Frosting

Zie hier andere resultaten via Google image search: "coconut whipped cream"

Ik had dit afgelopen weekend geprobeerd en het was me NIET gelukt! Ik had een ander recept waarin stond dat ik de deksel open moest laten en ik denk dat daar de fout in zat. Want bij de bovenstaande recepten hoeft dat helemaal niet. En nu ik zo denk: hoe kan de kokosmelk echt goed koud worden als de deksel ervan af is? Juist in een ongeopende blik kun je de melk koeler houden, lijkt mij. Maar het kan ook zijn dat mijn koelkast niet koud genoeg is! Dat is ook een factor om rekening mee te houden, wil de kokosslagroom niet lukken. OF ik zou dan kokosnoot creme moeten gebruiken (dat is iets dikker dan kokosmelk), maar ik weet niet of ze dit wel verkopen bij de Toko. Great, nog een toevoeging aan mijn laaaaange to do lijstje voor dit weekend.... Het recept ga ik morgen gewoon nog een keer proberen.

I ain't stopping till I get that coconut whipped cream! ARGHHHHH

Wat vind jij van kokosslagroom? Goede alternatief? Yay of nay?

21 maart 2013

Celebrities Signature Pose | Foto Pose
















Iedereen heeft wel een bepaalde foto pose voor als je gefotografeerd wordt, zo ook de sterren. Kijk mee naar sterren die door de jaren heen hun eigen 'signature' pose hebben ontwikkeld.

Jlo schouders naar achteren en borst naar voren is haar fotomotto

Taylor Swift zet altijd haar linkerhand in haar zij voor fotokiekjes

Alicia keys gebruikt niet alleen 1 arm, welnee zij weet wat voor beauty zij is, dus voor haar 2 armen in haar zij


Niet alleen Alicia Keys heeft deze signature pose, maar Beyonce ook! 
Wie zou van wie nou die pose hebben gestolen? Hoewel Beyone meer haar handen laat rusten op haar heupen (om ze meer te benadrukken?)


Victoria zet altijd haar beste beentje naar voren en ze wijkt hier nauwelijks van af...

Voor Angela maakt het niet uit welke been ze naar voren zet, zolang deze maar goed zichtbaar zijn onder haar jurken met een uuuuber lange split (ja, Angela you got great looking legs.......do you need to rub it in?!)

Lea heeft door dat deze pose bij haar past

Heb jij ook een bepaalde pose als je foto's moet maken? Ik wel, ik moet bijna altijd mijn hoofd een beetje schuin houden. Echt heel stom een keer zei mijn moeder zelfs: "hou je hoofd nou eens een keer recht" toen pas had ik het door dat dat mijn 'signature' pose is LOL 
Als je je eigen pose zat bent, probeer dan eens een andere, pick any one from above ;-)


Labels:

20 maart 2013

Inspiratie Quotes | Huwelijk/Relatie


Nu dat ik een newly wed ben, vind ik het hartstikke leuk om huwelijktips te lezen en ook om deze te krijgen. Het internet staat er vol mee! Huwelijktips kun je natuurlijk ook zien als relatietips. En omdat ik er van hou om te delen: hierbij mijn favoriete quotes. Doe er je voordeel mee en bekijk je relatie eens met een ander blik. Heb je andere quotes of heb je zelf tips? Laat het weten door een comment achter te laten.


"If you haven’t fully committed to your marriage, it won’t succeed. If you’re always testing your spouse, your spouse will always come up short. No one is perfect"

"When you’re having an argument, listen to understand, don’t listen to find loopholes so you can win. Marriage is either a win/win or a lose/lose. You can’t win by beating someone else down"


"If it’s not solved at 2:30 a.m., it’s not going to be solved at 3:00 a.m. either. Go to sleep. You can deal with it tomorrow, assuming you even remember what the fight was about"

"Forgiving means not bringing that old infraction up every time you have a new fight. Let it go"

"He needs you to be his cheerleader. Let him know you believe he can take on the world."

"Find ways to say “I love you” that don’t involve sex."

"Remember that marriage is less about marrying the right person and more about becoming the right person"

"Talk to your spouse more kindly than you talk to anyone else in the world. Too often we speak the most harshly to those closest to us"

"Your kids come second, not first. Your marriage needs to be number one. Your spouse was there before the kids and will be there after the kids move out. Work on that relationship first"
_________________________________________
A successful marriage requires falling in love many times. . . always with the same person.

Labels: , , , ,

19 maart 2013

Dove Conditioner | Action tip | Haarverzorging



Persoonlijk vind ik de conditioners van Dove super! Vooral de conditioner waarin arganolie (Dove Nourish oil care) in zit. Nu heeft de Action de conditioners 200 ml in de aanbieding en volgens mij zijn ze spotgoedkoop namelijk: €1,80. Bij de AH kosten ze al €3,85! Zie hieronder het bewijs


Toch mooi een verschil van €2,05!
Ik had er gelijk 3 gekocht, helaas zag ik mijn reguliere conditioner met arganolie niet ertussen, wel de shampoo. Heb dus mooi €6,15 bespaard hehe. Anyhow, wilde deze tip met jullie delen :-)

Labels: , , ,

18 maart 2013

Verschillende lente jassen 2013 | wat wordt jouw stijl dit jaar?


Dit keer geen outfit inspiratiefoto's, maar lente jassen! Yes, ik heb het helemaal gehad met het koude depressieve weer! Ik denk dat we allemaal wat meer sunshine kunnen gebruiken. Welke jas vind jij leuk en heb je al je lente jas aangeschaft? Natuurlijk zien we de lentekleuren namelijk pastelkleuren weer terug, maar ook de trench coats zijn helemaal in. Opvallend is dat veel jassen nu dressy zijn. En boy o boy wat hou ik van dressy jassen, deze zijn namelijk supervrouwelijk! Zie hieronder een aantal dressy coats en andere lentejassen.

Geschreven door Nilou | Like Tasty Nilou's op Facebook
 



De middelste jas is een dressy coat ennuh vergeet de jassen aan de linker en rechterkant......

Die franje bij de halsnek en de uiteenlopende onderkant is just 2 cute!

 
 

Soepele stoffen voor een lentejas geven ook de 'dressy' casual chique look

Dit is echt mijn favoriet 



De trenchcoats zijn weer helemaal in, maar dan met een twist:
 Maar ook deze jas is mijn favo, geweldig die strik achter!

Zoals je ziet zijn verschillende strikcombinaties mogelijk

Strikje voorin

Zelfs strikjes aan de mouwen zijn mogelijk en zoals je ziet het misstaat zeker niet!

De trenchcoat met volume aan de onderkant

De jas van Kate Middleton is weer een andere stijl van de "trenchcoat meets dress"



Trenchcoats met een dikke kleur rand 

Trenchcoats in verschillende kleuren zijn dit jaar ook helemaal in
Misschien kun je je oude trenchcoat in een ander kleur dippen? :P



Deze jas is super als je uitgaat
Super chique

Zit er een stijl bij die jou bevalt? Of heb je een stijl die helemaal niet hier voorkomt? Laat het weten door een comment achter te laten. 
 
 

Labels: , , ,